Renovatie

Postma Afbouw bezit over de juiste deskundigheid en kennis van zaken voor renovatie van afbouwwerkzaamheden. We verzorgen renovatiewerk voor privéwoningen, maar ook voor kantoorpanden, winkels en andere gebouwen. Elke renovatie wordt door ons tot in de puntjes uitgevoerd met de benodigde expertise, zodat uw pand er weer piekfijn uitziet en klaar is om weer jaren mee te gaan.

Laat uw pand renoveren door Postma

Wanneer het gaat om renoveren, worden delen van een pand hersteld, wanneer deze aan vernieuwing toe zijn. Na het renoveren straalt het gebouw weer het beeld uit zoals dit oorspronkelijk bedoeld is. Bij Postma Afbouw renoveren we verschillende afbouwwerkzaamheden, zoals wanden en plafonds, maar ook isolatie en andere delen van uw pand. Twijfelt u nog of Postma Afbouw uw pand kan renoveren naar uw wens? Neem bij vragen contact met ons op.

Innovatieve technieken

U kunt uw pand laten renoveren door Postma Afbouw aan de hand van de nieuwste en meest innovatieve technieken van het moment. Kies bijvoorbeeld voor een box-in-box-systeem voor een nieuwe indeling voor uw bestaande muren volgens de eisen van deze tijd. Door de toepassing van Metal Stud creëren we nieuwe voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds. Ook gebruiken we de toepassing van zwevende vloeren, waardoor ook het contactgeluid verleden tijd is. De voordelen hiervan zijn onder andere de snelle bouwmethode, lichtgewicht materialen en besparing in energiekosten.

Renovatiewerk in alle soorten

Postma Afbouw heeft veel ervaring in het meest uiteenlopende renovatiewerk voor alle soorten afbouwwerkzaamheden. Al het denkbare afbouwrenovatiewerk is mogelijk bij Postma Afbouw. Renovatiewerk lijkt in sommige gevallen wellicht makkelijk, maar vaak komt er bij renoveren van afbouw meer kijken dan van tevoren gedacht. Postma Afbouw biedt voor u de ideale oplossing als het gaat om renovatiewerk en neemt u de moeite uit handen, door kennis van de juiste renovatietechnieken en veel ervaring met eerder renovatiewerk.

Vraag een vrijblijvende offerte aan