Postma Afbouw is gespecialiseerd in verschillende afbouwwerkzaamheden voor het plaatsen van plafonds, wanden, vloeren en het isoleren van zowel zolders als vloeren. Bovendien kan iedereen bij ons terecht: wij gaan in zee met zowel particulieren als bedrijven. Wilt u gelijk een offerte aanvragen of heeft u vragen? Wij staan altijd voor u klaar. Neem contact op met Postma Afbouw.

 

Wanden en plafonds

Postma Afbouw levert vakwerk als het gaat om het zetten van wanden en plafonds. Wij luisteren naar uw wensen en schatten in welke wand of welk plafond het beste past in de gewenste situatie.
Ga naar wanden en plafonds.

Renovatie

Postma Afbouw bezit over de juiste deskundigheid en kennis van zaken voor renovatie van afbouwwerkzaamheden. We verzorgen renovatiewerk voor privéwoningen, maar ook voor kantoorpanden, winkels en andere gebouwen.
Ga naar renovatie.

 

Isolatie

Voor elke vorm van isolatie staat Postma Afbouw voor u klaar. Er is weinig vervelender dan slechte isolatie die kou of geluidsoverlast veroorzaakt. Zorg er daarom voor dat uw woning, kantoor of ander pand voorzien is van de beste isolatie.
Ga naar isolatie.

Metal Stud

Metal Stud is al jaren de standaard draagconstructie als het gaat om wanden en plafonds. Het metalen profiel zorgt voor een stevige en simpele constructie, die gemakkelijk en snel gemonteerd kan worden.
Ga naar metal stud.

Kasten op maat

Om extra ruimte in huis te creëren op een efficiënte en elegante manier, kunt u kiezen voor een inbouwkast op maat. Postma Afbouw verzorgt een inbouwkast op maat, die volledig aansluit bij de ruimte. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen. Door een zeer brede keuze uit materialen en afwerkingen, bent u bij Postma Afbouw aan het juiste adres voor een prachtige inbouwkast op maat. Laat u vrijblijvend door ons adviseren over de ideale inbouwkast op maat.
Ga naar kasten op maat.