Postma Afbouw is van alle markten thuis. Zo staan wij niet alleen paraat voor afbouw- en verbouwwerkzaamheden, zoals renovatie, isolatie en het zetten van wanden en plafonds, maar bezitten wij ook over deskundigheid als het gaat om maatwerkkasten. Kasten op maat bestelt u bij Postma Afbouw, als u wilt gaan voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Inbouwkast op maat

Om extra ruimte in huis te creƫren op een efficiƫnte en elegante manier, kunt u kiezen voor een inbouwkast op maat. Postma Afbouw verzorgt een inbouwkast op maat, die volledig aansluit bij de ruimte. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen. Door een zeer brede keuze uit materialen en afwerkingen, bent u bij Postma Afbouw aan het juiste adres voor een prachtige inbouwkast op maat. Laat u vrijblijvend door ons adviseren over de ideale inbouwkast op maat.

Schuifdeurkast op maat

Voor schuifdeurkasten bestaan talloze mogelijkheden. Bij Postma Afbouw kunnen we u adviseren aan de hand van uw wensen voor een schuifdeurkast op maat. Wij geven u vrijblijvend advies over kleuren, vormen en alle andere mogelijkheden als het gaat om kasten op maat. Wilt u verzekerd zijn van de beste kwaliteit en service als het gaat om schuifdeurkasten? Dan kunt u bij Postma Afbouw terecht voor uw schuifdeurkast op maat. Postma Afbouw is in het bijzonder specialist met betrekking tot de schuifdeurkasten op maat van Allure en Aktiekast.

Vraag een vrijblijvende offerte aan