Isolatie

Voor elke vorm van isolatie staat Postma Afbouw voor u klaar. Er is weinig vervelender dan slechte isolatie die kou of geluidsoverlast veroorzaakt. Zorg er daarom voor dat uw woning, kantoor of ander pand voorzien is van de beste isolatie. Postma Afbouw kiest samen met u voor het beste isolatiemateriaal en de beste isolatietechniek, zodat u binnen een mum van tijd voorzien bent van goede isolatie. Postma Afbouw voorziet u van vloeren met geluidsisolatie, zolderisolatie, maar ook andere vormen van isolatie voor de ideale leef- of werkomgeving. Heeft u vragen over de gewenste vorm van isolatie? Neem dan vooral contact met ons op.

Vloeren met geluidsisolatie

Vloerisolatie is niet alleen van belang voor de warmte, maar een vloer zonder vloerisolatie kan ook geluidsproblemen veroorzaken. Postma Afbouw voorziet u van vloeren met geluidsisolatie om dit te voorkomen. Verminder contactgeluiden met de beste vloerisolatie tegen geluid. Samen met u kijken we naar de huidige situatie en hoe we deze kunnen verbeteren door middel van vloeren met geluidsisolatie. Aan de hand van het soort vloer kiezen we voor de ideale oplossing voor een geluidsisolerende vloer, die geluidsproblemen voor altijd zal voorkomen.

Zolderisolatie

Door te investeren in zolderisolatie bespaart u gigantisch op de energiekosten en maakt u de zolder tot een aantrekkelijke leefruimte. Zowel het dak als de vloer van uw zolder kan in aanmerking komen voor zolderisolatie. Daarnaast is er een grote keuze aan materiaal voor zolderisolatie. Aan de hand van uw zolder kijkt Postma Afbouw naar een passende oplossing voor de beste zolderisolatie.

Akoestische oplossingen

Postma Afbouw is met name gespecialiseerd in akoestische oplossingen. Door gebruik te maken van akoestische plafond- en wandpanelen verzorgen we de beste oplossing voor een geïsoleerd huis of bedrijfspand. De panelen zijn leverbaar in verschillende vormen en zijn zodoende aan te passen naar de ruimte en het gebruik van de ruimte. Heeft u interesse in deze isolatietechniek? Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan