Wanden en plafonds

Postma Afbouw levert vakwerk als het gaat om het zetten van wanden en plafonds. Wij luisteren naar uw wensen en schatten in welke wand of welk plafond het beste past in de gewenste situatie. Postma Afbouw heeft de expertise in huis om u te voorzien van nieuwe wanden en plafonds. Laat uw wanden zetten of plafond plaatsen door Postma Afbouw voor gegarandeerde kwaliteit en deskundigheid. Zijn uw wanden en plafonds toe aan renovatie? Hier vindt u meer informatie over onze renovatiewerkzaamheden.

Wanden laten zetten

Door Postma Afbouw kunt u met veel vertrouwen nieuwe wanden laten zetten. We plaatsen wanden in alle soorten en maten. Bij Postma Afbouw kunt u wanden laten zetten die volledig aansluiten bij uw wensen. Onze specialiteit ligt hierbij in het plaatsen van systeemwanden. Systeemwanden zijn niet alleen eenvoudig te demonteren, ook biedt een systeemwand tegenwoordig veel mogelijkheden in afwerking en materiaalgebruik. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om getint glas of hout als afwerking te gebruiken bij uw systeemwand.

Een nieuw plafond

Is uw plafond toe aan vernieuwing? U kunt uw nieuwe plafond laten zetten door Postma Afbouw. Zo bent u gegarandeerd van een prachtig nieuw plafond. Samen met u kiezen we voor het juiste materiaal. Zowel de uitstraling als het karakter is volledig aan te passen wanneer u een nieuw plafond laat zetten. Zo kunt u weer jaren vooruit met uw plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte aan