Metal Stud

Metal Stud is al jaren de standaard draagconstructie als het gaat om wanden en plafonds. Het metalen profiel zorgt voor een stevige en simpele constructie, die gemakkelijk en snel gemonteerd kan worden. Postma Afbouw verzorgt Metal Stud wanden en Metal Stud plafonds met de juiste kennis en expertise.

Metal Stud wanden

De flexibele wand bestaat uit een metalen frame, dat is afgewerkt met gipsplaten. De gipsplaten zijn verkrijgbaar voor elk type ruimte en kunnen met de juiste aanpassingen zelfs zware objecten dragen. Daarnaast kan een Metal Stud wand gemakkelijk geïsoleerd worden, waardoor u geen last zal hebben van kou of geluidsoverlast. Postma Afbouw plaatst voor u de wanden, zodat u er zelf geen omkijken naar hoeft te hebben.

Metal Stud plafonds

Er is geen enkele reden om niet te kiezen voor een Metal Stud plafond: Metal Stud is geluidsisolerend, brandwerend en warmte-isolerend. Daarnaast is zijn Metal Stud plafonds snel en droog gemonteerd, waardoor u binnen de kortste keren voorzien bent van een nieuw plafond met een vlak en glad oppervlak. Een Metal Stud plafond bestaat uit een draagsysteem van metalen profielen en gipskartonplaten, dat u na montage voorziet van een naadloos gesloten plafond. Voor elke ruimte kan Postma Afbouw u voorzien van een Metal Stud plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte aan