Schuifdeurkasten van Allure

Postma Afbouw is specialist in schuifdeurkasten van Allure. Met Allure haalt u een schuifdeurkast of schuifwand van buitengewone kwaliteit in huis. De designs zijn oogstrelend, de materialen zijn duurzaam en de afwerking is fraai. Schuifdeurkasten met allure. De functionaliteit en uitstraling van de schuifdeurkast bepaalt u zelf, want Allure schuifdeurkasten is volledig naar eigen wens samen te stellen. Postma Afbouw zorgt ervoor dat uw meubel naadloos aansluit op uw leef- of werkruimte.

De perfecte schuifdeurkast

Met de vijf modules van Allure stelt u eenvoudig een kastinterieur samen, dat voor u een model is voor de perfecte schuifdeurkast. Kies voor verschillende hang- en leggedeelten om de ideale schuifdeurkast samen te stellen, volledig naar wens. U kiest niet alleen voor een mooi decor, zoals uni-kleur, hout of glas, maar ook voor verschillende deuren. Daarnaast maken handige accessoires uw schuifdeurkast helemaal perfect. De schuifdeurkast wordt geleverd van vloer tot plafond en van muur tot muur.

Kwaliteit én service

Postma Afbouw wil u, als Allure specialist, graag tot de laatste stap helpen, door de schuifdeurkast ook in te meten en te monteren. Uw schuifdeurkast verdient een professional, die door expertise en kennis bekend is met alle aandachtspunten. Wij verzekeren u van een volle 100% aan tevredenheid over uw nieuwe schuifdeurkast. Daarnaast hoort bij een schuifdeurkast van Allure een garantie van 10 jaar op schuifdeuren. Iedere tevreden klant is immers een visitekaartje.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Fotoimpressie

Videoimpressie

Folder Allure Collectie